by Tamires Brumer
Chateraise, patisserie from Yamanashi Prefecture, prides itself for using the freshest ingredients from contracted farmers and even using the waters from the Japan South Alps Mountains. With hundreds of sales shops all over Japan, Chateraise may be new to foreigners but is a common brand name among the Japanese.
Chateraise, patisserie from Yamanashi Prefecture, prides itself for using the freshest ingredients from contracted farmers and even using the waters from the Japan South Alps Mountains. With hundreds of sales shops all over Japan, Chateraise may be new to foreigners but is a common brand name among the Japanese.
They have over 500 items in total, ranging from cakes to tarts,
bread, cookies and even wagashi (traditional Japanese confectionery).I was lucky to have visited one of Chateraise factories, located in the Yamanashi Prefecture, and
watching the whole production process while tasting some delicious fresh sweets.
For the sweets, I highly recommend the mochi and the choux-creme (cream puff) . It was so amazing, one of the
best I have eaten. The skin was so soft and thin. And there was generous amounts of cream! All the ingredients complemented each other, and resulted in a
melt-in-the-mouth texture. I would go for seconds for this one.
Some of the other items will include cheesecake, and strawberry shortcake.
Chateraise, patisserie de Yamanashi Prefecture, orgulha-se por utilizar somente ingredientes frescos e as águas das montanhas da região de Yamanashi. Com centenas de lojas em todo o Japão, Chateraise pode ser um nome ainda não conhecido pelos estrangeiros, mas é uma marca de referência em qualidade em todo o Japão.
São mais de 500 produtos, que vão desde bolos, tortas, pães e biscoitos. Tive a sorte de poder visitar uma das fábricas da Chateraise, localizada na Prefeitura de Yamanashi e, enquanto degustava de doces feitos na hora, aprendi sobre todo o processo de produção.
Dentre os meus preferidos, eu recomendo o mochi e o choux-creme (bomba de creme). Definitivamente, um dos melhores que eu já comi. A casquinha crocante e uma quantidade generosa de creme se complementam e viram uma explosão de sabores na boca!!! Memorável!
Some of the other items will include cheesecake, and strawberry shortcake.
Chateraise, patisserie de Yamanashi Prefecture, orgulha-se por utilizar somente ingredientes frescos e as águas das montanhas da região de Yamanashi. Com centenas de lojas em todo o Japão, Chateraise pode ser um nome ainda não conhecido pelos estrangeiros, mas é uma marca de referência em qualidade em todo o Japão.
São mais de 500 produtos, que vão desde bolos, tortas, pães e biscoitos. Tive a sorte de poder visitar uma das fábricas da Chateraise, localizada na Prefeitura de Yamanashi e, enquanto degustava de doces feitos na hora, aprendi sobre todo o processo de produção.
Dentre os meus preferidos, eu recomendo o mochi e o choux-creme (bomba de creme). Definitivamente, um dos melhores que eu já comi. A casquinha crocante e uma quantidade generosa de creme se complementam e viram uma explosão de sabores na boca!!! Memorável!
oishii! |
Their clean facilities |
Cream puff!My favorite! |
No comments:
Post a Comment